BG JUVENTUS - приключи с играта
#31 Removed user 27.03.2016 13:19
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5
минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил
за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.</blockquote>
Тоя мързелан как е намерил цели 5 минути за играта да изтрие трансферите , той сигурно няма 5 минути престой в играта за 1 седмица !!!!

#32 Removed user 04.04.2016 14:40
Ul tra violets
828 Posts

Наистина и аз не мога да си го обясня това. Влезнал е и е прегледал 100 трансфера от които е избрал 44 да анулира и то на трансфери направени около средната цена, по неговите смешни правила. Това му е коствало повече време отколкото е прекарал да разработва играта за последните 3 години. Представете си за какъв дребнав човек става въпрос и не разбира, че това, което съм направил е само в негов плюс, а с глупавата си постъпка категорично е влошил състояните на слаби отбори, на които помогнах. Защото анулира транферите 1 сезон по-късно и сега играчите им струват по-малко. Виждам, че след мен напускат и Извънземния и Фонтанале, явно все повече колеги разбират, че тази игра е на доизживяване и като мен не смятат, че има смисъл да играят повече. Това беше последното ми влизане в шампиони. Сбогом и ви желая успех във всички начинания в истинския живот!

#33 Torpedo 04.04.2016 20:16
Torpedo
90 Posts
Since 04.01.2011

ПОЗДРАВЛЕНИЯ Успех в реалния живот(y)